tiistai 16. lokakuuta 2012

Lidlin kärryrallin tulos

Kahden minuutin ilmainen shoppailuni on tänään aamusta suoritettu ja hyvin meni. Olin varautunut siihen, että ehdin keräämään tuotteita tyyliin 100€:lla, mutta ylitin arvioni aika reippaasti (okei, olin ajatellut aika pessimistisesti, etten pety...). Ylitin myös toisen Hertsikan Lidlissä kärryrallinsa suorittaneen MIEHEN tavaroiden arvon.

2min meni hurjan nopeasti ja siinä ei tosiaan ehtinyt yhtään miettimään mitään. :D Lapata tavaroita vaan hullusti kärryyn ja koittaa päästä eteenpäin. Sääntöjä oli joitain, mm. se, että yhtä samaa tuotetta sai olla vain yksi.

Minun tavaroideni arvo oli 292,20€ !

Kassillisia oli kuusi ja sen päälle vielä vaipat !

Kasseista löytyi tiivistettynä:

14 erilaista pakettia lihoja & kaloja (mm. härän ulkopaistia, rotukarjan jauhelihaa ja  savulohifilee)
pizzaa
5 hiusväriä
5 pakettia erilaisia juustoja leivän päälle
17 karkki- tai leivonnaisjuttua
shampoita, hoitoaine, talouspaperia, vaippoja, yleispuhdistusaine
5 pakettia kahvia
plus muutamia muita juttuja !

Ihan hulppeeta ! :) Mahtijuttu. Kannattaa siis muidenkin käydä osallistumassa, jos mielitte voittavanne. Kilpailu on voimassa vielä tämän kuun loppuun ja joku voittaa joka päivä. https://www.lidl10vuotta.fi/

Nyt katteloimaan loput Salkkareista !

ps. Suurkiitos myös Jukalle, joka oli kuvaamassa tämän kärryrallin tv-ohjelmaa varten ja oli muutenkin kantoapuna ja seurana. =))

2 kommenttia:

  1. Kuuluuko myös nämä kampanja tuotteet, eli viikoittain vaihtuvat artikkelit kärryralliin? Mites oluet? Kyselee juuri tiedon voitosta saanut:)Ja vielä onnittelut voitosta, Hyvin olit saanut kerättyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi onnea voitosta. :)

      Jotain tiettyjä juttuja oli joita ei saanut ottaa, jotain erikoisjuttuja. Myöskään käyttötavaroita ei saanut ottaa, esim. vaatteita ym., jotka on Lidlissä siellä keskellä. Alkoholituotteittakaan ei saanut.

      Ohjeistus oli, että samaa tuotetta sai ottaa vaan yhen. :)

      Mut aika hyvin joo sain sapuskaa haalittua!

      Tsemppiä kärryralliin. :P

      Poista

Piristäisitkö vähän? :)